Τράπεζες Γευσιγνωσίας

Η Gourmet Exhibition παρουσιάζει ανανεωμένη την πιο επιτυχημένη δράση τράπεζες γευσιγνωσίας  όπου στρώνουμε τραπέζι γνωριμίας με επιλεγμένα προϊόντα από τους παραγωγούς της έκθεσης, για το εμπορικό κοινό, δημοσιογράφους αλλά και τυχερούς καταναλωτές.

Δημοφιλείς ειδήμονες ο καθένας από το δικό του χώρο, θα μας παρουσιάσουν σε  θεματικές τράπεζες γευσιγνωσίας, προϊόντα ξεχωριστά, ποιοτικά, καινοτόμα και πάνω απ’ όλα απολαυστικά!

 

 

 

 

Χορτοφαγία
Σάββατο 7 Απριλίου, 16:30 – 18:00

H Ελένη Ψυχούλη λέει ένα μεγάλο ΝΑΙ στα χορτοφαγικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Η οικοδέσποινα της Gourmet Exhibition 2019 Ελένη Ψυχούλη, στρώνει τραπέζι με χορτοφαγικά προϊόντα και σας κερνάει απίθανα ταιριάσματα 100% vegan προϊόντων που τα συνοδεύει με λέξεις και κείμενα.

Για να κάνετε κράτηση στείλτε μήνυμα στο events@gourmetexhibition.com με θέμα “Χορτοφαγία”.

Λήμνος: ένας γαστρονομικός παράδεισος
 Σάββατο 7 Απριλίου, 18:30 – 20:00

H Mάλαμα Μπανάβου και ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου στρώνουν το τραπέζι της Λήμνου

Η γευστική δοκιμή περιλαμβάνει τυριά Λήμνου με βότανα και ελαιόλαδο, σαλάτα οσπρίων με καβουρμά, πάντρεμα Άφκου (φάβα Λήμνου) με μαρινάτα θαλασσινά, πανακότα με άρωμα Λήμνου, συνοδεία κρασιών και παξιμαδιών Λήμνου!

Για τη κράτηση της θέσης σας στέλνετε στο events@gourmetexhibition.com με θέμα #LemnosTrapezaGeysignwsias

Τα γλυκά του τόπου μας
Κυριακή 7 Απριλίου , 16:00 – 17:00

Μία διαδραστική γευσιγνωσία με γλυκές λιχουδιές από τους μικρούς τόπους της Ελλάδας. Η Ιωάννα Σταμούλου ξεχωρίζει αγαπημένα γλυκίσματα από κάθε μέρος της Ελλάδας και στρώνει ένα τραπέζι εμπειρίας για τα γλυκά του τόπου μας. Στη ποδιά της στήνονται μάντολες Κέρκυρας, μπεζέδες και τρούφες από της Εύβοια, ιδιαίτερες σοκολάτες, παστέλια και κουραμπιέδες, μπισκότα όλο ζάχαρη, νουγκά, γλυκίσματα γάμου, σύκα και χαλβάδες, παραδοσιακά και σύγχρονα γλυκά του τόπου μας.

Για να κάνετε κράτηση στείλτε μήνυμα στο events@gourmetexhibition.com με θέμα  “Τα γλυκά του τόπου μας”

Ιστορίες από το ράφι και την κάβα με γεύσεις της Θεσσαλονίκης!
Δευτέρα 8 Απριλίου 13:30-14:45

Η αρθρογράφος γεύσης και οίνου Αλεξάνδρα Ανθίδου σας σε συνοδεύει σε μια εκδήλωση γεμάτη Θεσσαλονίκη. Υπέροχες γεύσεις με προϊόντα από Θεσσαλονικείς εκθέτες της 3rd Gourmet Exhibition, το Thessaloniki Food Festival και τα οινοποιεία της Θεσσαλονίκης από τους Δρόμους του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας!!!

Οι Chef Ambassadors Μιχάλης Αδαμίδης, Βαγγέλης Ασημακόπουλος και Γιάννης Χατζηπαρασίδης του «9ου Thessaloniki Food Festival» ετοιμάζουν απρόοπτα και γρήγορα, χωρίς μαγείρεμα, νοστιμιές με προϊόντα των εκθετών της «3rd Gourmet Exhibition 2019», ενώ η Αλεξάνδρα Ανθίδου από την ένωση «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» τις παντρεύει με κρασιά και αποστάγματα από τα οινοποιεία της Διαδρομής του Κρασιού της Θεσσαλονίκης:
Kechris, στο Καλοχώρι
Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου – Domaine Babatzimopoulos στην Όσσα Λαγκαδά
Domaine Florian στον Τρίλοφο
Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou) στην Επανομή

Η Θεσσαλονίκη στα καλύτερα της!!!

Για να κρατήσετε θέση παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο events@gourmetexhibition.com με θέμα #GeyseisThessalonikis